Donald Duck Junior

Vrolijk lezen en spelen

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Donald Duck Junior

Ontdek of Donald Duck Junior iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 nummers
9,99
Stopt vanzelf

Leren lezen begint met Donald Duck Junior! Donald Duck Junior biedt een eerste kennismaking met de inwoners van Duckstad en staat vol leuke strips die speciaal gemaakt zijn voor de beginnende lezer. Door de grote letters en overzichtelijke bladzijden zijn de strips makkelijk te lezen, ideaal voor echte Donald-ukjes.

Daarom lees je Donald Duck Junior

  • De leukste stripverhalen met extra grote letters
  • Vrolijke spelletjes en puzzels
  • Voorleesverhaal
  • Letterpret voor beginnende lezers
  • Gein met Goofy: de leukste raadsels 

Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een looptijd van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Voor een cadeau-abonnement kun je terecht op bladcadeau.nl. Hier stel je je eigen cadeaukaart samen waarmee de ontvanger zelf een aantal nummers van zijn of haar favoriete tijdschrift kan bestellen. 

Ja, dit kan op lossebladen.nl. Je betaalt voor een los nummer Donald Duck Junior dezelfde prijs als in de winkel en je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Donald Duck Junior. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.