Libelle

Libelle, elke week een feestje
Cover van Libelle

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Libelle

Ontdek of Libelle iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 nummers
6,99
Stopt vanzelf

In het grootste vrouwenblad van Nederland krijg je inspiratie om het leven nóg leuker te maken. Met bijzondere interviews, aangrijpende verhalen en columns van onder anderen Sylvia Witteman en Nico Dijkshoorn is Libelle elke week een feestje om te lezen. En is je tijdschrift uit? Dan lees je verder in de gloednieuwe Libelle-app en op de website met vervolgverhalen, verrassende video's, nieuwtjes, puzzels en nog veel meer. 

Daarom lees je Libelle

  • Waardevolle dossiers over gezondheid, relaties en psyche
  • Eerlijke interviews met bekende Nederlanders
  • Persoonlijke ontboezemingen van lezeressen
  • De leukste wooninspiratie: van binnenkijkers tot tips van interieurstylisten
  • Eropuit-tips in binnen- en buitenland

Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement op Libelle loopt na 4 weken automatisch af. De bezorging stopt vanzelf, je zit dus nergens aan vast


Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Helaas niet. Een proefabonnement afsluiten in het buitenland is alleen mogelijk bij een jaarabonnement of langer. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Omdat het een kennismakingsabonnement betreft, kun je per adres één keer per jaar de Libelle proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Libelle. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.

Een los nummer Libelle kost 4,45 euro. Een proefabonnement op Libelle kost 6,99 voor 4 nummers, dat is 1,75 per nummer.