De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
proefabonnementen

Voordelige proefabonnementen vind je op Kiosk.nl

  • Voordelige proefabonnementen op kranten & magazines
  • Van het laatste nieuws tot mode & beauty en alles daartussenin
  • Proefabonnementen stoppen automatisch

Proefabonnement krant: laat je informeren, probeer het nu!

Blijf je graag op de hoogte van actueel nieuws en achtergrondverhalen? Kies dan voor een proefabonnement op een krant. Ervaar de toegevoegde waarde van kwaliteitsjournalistiek met een proefperiode die past bij jouw behoeften. Ontdek bijvoorbeeld het Parool-proefabonnement en weet wat er speelt als het gaat om onder meer de Amsterdamse actualiteiten.


Proefabonnement de Volkskrant: 4 of 10 weken voordeel op kwaliteitsjournalistiek

Duik in de diepte van nieuws en analyses met een proefabonnement op de Volkskrant. Ontvang dit kwaliteitsdagblad 4 weken lang tegen een voordeelprijs en ontdek waarom miljoenen lezers vertrouwen op de Volkskrant voor betrouwbaar nieuws en duiding. Bestel hier jouw proefabonnement de Volkskrant en mis geen enkel belangrijk nieuwsfeit.


Proefabonnement Tubantia: 4 of 10 weken lang alles uit de regio

Ben je geïnteresseerd in lokaal nieuws en gebeurtenissen uit Twente en de Achterhoek? Kies dan voor een proefabonnement op Tubantia. Ontvang dit regionale kwaliteitsdagblad 4 weken lang en je bent maximaal op de hoogte van wat er speelt in Twente en omstreken. Bestel hier eenvoudig en snel jouw proefabonnement Tubantia en beleef de kracht van regionale berichtgeving.

Tijdschriften op proef: 4 of 10 weken puur leesgenot

Geniet van pure ontspanning met onze tijdschriften op proef. Kies voor een tijdschrift-proefabonnement en ontvang jouw favoriete blad gedurende 4 of 10 weken bij je thuis. Ontdek nieuwe horizonnen, lees boeiende verhalen en beleef het plezier van wekelijks verse inspiratie, zónder lange verplichtingen. 


Proefabonnement Donald Duck: ontdek de magie van vrolijke avonturen!

Laat je kinderen (en/of jezelf) de vrolijke wereld van Donald Duck Magazine ontdekken met ons proefabonnement. Gedurende 4 of 10 weken genieten jullie van kleurrijke verhalen, grappige strips en educatieve puzzels. Met Donald Duck leren kinderen spelenderwijs over vriendschap, avontuur en fantasie, terwijl ze hun leesvaardigheden verbeteren. Ook voor volwassenen valt er natuurlijk genoeg te beleven en vooral láchen met Donald Duck. Bestel dus vandaag nog je proefabonnement op Donald Duck en geniet binnenkort al van een onvergetelijk tijdschrift vol plezier en leermomenten.


Proefabonnement Margriet: verrijk je leven met inspiratie en herkenning!

Gun jezelf ontspanning en inspiratie met een proefabonnement op Margriet. Ontvang 4 of 10 weken lang dit iconische tijdschrift vol interessante artikelen, praktische tips en persoonlijke verhalen. Van gezondheid tot lifestyle en van koken tot mode; Margriet biedt je een bron van herkenning en nieuwe inzichten. Bestel vandaag nog je proefabonnement en ontdek waarom Margriet al jarenlang de vertrouwde metgezel is van allerlei soorten vrouwen.

Voordelen van een proefabonnement

Een proefabonnement biedt talloze voordelen voor zowel nieuwe als bestaande lezers. Allereerst krijg je de kans om kennis te maken met de inhoud en stijl van een krant of tijdschrift, zonder meteen aan een langdurig abonnement vast te zitten. Dit stelt je in staat om te ontdekken of het blad echt aansluit bij jouw interesses en behoeften. 


Daarnaast profiteer je tijdens de proefperiode via Kiosk.nl van aantrekkelijke kortingen. Dit betekent dat je niet alleen waardevolle informatie en entertainment ontvangt, maar ook nog eens voordeel haalt uit je abonnement. Een ander voordeel is de flexibiliteit die een proefabonnement biedt. Mocht je na de proefperiode besluiten dat het blad toch niet helemaal bij je past, dan zit je nergens aan vast, want de bezorging stopt vanzelf. Dit geeft je de vrijheid om zonder enige verplichting verschillende titels te ontdekken en zo de perfecte match te vinden.


Zo bestel je jouw proefabonnement

  • Ontdek ons aanbod: verken ons diverse assortiment en ontdek alle proefabonnementen die we je aanbieden.
  • Maak je selectie: kies de bladen die aansluiten op jouw interesses en voeg ze eenvoudig toe aan je winkelmandje.
  • Bestel en geniet: plaats je bestelling en binnenkort ontvang je de eerste editie op jouw deurmat.