Veronica Superguide

Zoveel méér dan een tv-gids
Cover van Veronica Superguide

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Veronica Superguide

Ontdek of Veronica Superguide iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 nummers
6,99
Stopt vanzelf

Veronica Superguide is jouw gids in de jungle van tv, films en series. Naast jouw kijk-gids, is dit ook hét entertainment-tijdschrift van Nederland. In elk nummer lees je alles over de nieuwste films, series, showbizz, spraakmakende interviews, recensies en nog veel méér.

Daarom lees je Veronica Superguide

  • Het laatste nieuws over tv, films en series door expert Rob Goossens
  • Interviews met BN'ers en internationale sterren
  • Dagelijks kijktips van onze recensenten
  • Reportages en achtergrondverhalen die ertoe doen
  • Scherpe columns van o.a. Hans Kraay jr., Gerard Ekdom en Raemon Sluiter

Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Helaas niet. Een proefabonnement afsluiten in het buitenland is alleen mogelijk bij een jaarabonnement of langer. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Veronica Superguide. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.