de Volkskrant

Eigenlijk zou iedereen de Volkskrant moeten lezen

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met de Volkskrant

Ontdek of de Volkskrant iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 weken
6,-
Stopt vanzelf

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om geïnformeerd te worden door een kwalitatieve nieuwsbron. De Volkskrant is zo’n bron; een gezaghebbende no-nonsense krant die enerzijds de waarheid voorhoudt en anderzijds mensen bij elkaar brengt. De Volkskrant zoekt altijd uit hoe het echt zit en laat je alle kanten van een verhaal zien.

Daarom lees je de Volkskrant

  • Het belangrijkste nieuws met feiten, analyses en achtergronden
  • De beste stukken over kunst, uitgaan, media en entertainment
  • Verhalen over eten, geschiedenis en de lol en lasten van het moderne leven
  • Vlijmscherpe columns van o.a. Sander Schimmelpenninck
  • Elke zaterdag Volkskrant Magazine en katern Boeken & Wetenschap

Veelgestelde vragen

Een proefabonnement op de Volkskrant loopt na 3 weken automatisch af. De bezorging stopt vanzelf, je zit dus nergens aan vast. Bij een weekendabonnement (zaterdag thuisbezorgd + digitaal) stopt deze na 4 weken automatisch en bij een digitaal abonnement na 6 weken.


Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Je ontvangt je boek binnen 3 weken nadat het abonnement is ingegaan. Het boek wordt geleverd als brievenbuspost en je hoeft dus niet thuis te zijn voor de levering.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier. Het is helaas niet mogelijk om de ingangsdatum ná de aanvraag te wijzigen. 

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Direct na aanvraag van je Volkskrant-proefabonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Het boek wordt geleverd als brievenbuspost en je krijgt geen Track&Trace code.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op volkskrant.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat de Volkskrant te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.

De losse zaterdagkrant kost 4,60. Voor een proefabonnement op de Volkskrant betaal je 6,99, hiervoor ontvang je 4 weken lang de papieren en digitale krant van maandag t/m zaterdag. Zo kun je ontdekken of de Volkskrant bij je past.