Maak kennis met leuke en informatieve jeugdtijdschriften

Ben je op zoek naar een leuk jeugdtijdschrift? Op kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op tijdschriften voor de jeugd. Met een ruime keuze aan stripbladen, tienertijdschriften en informatieve jeugdbladen, zit er altijd een geschikt tijdschrift tussen.

Ruime keuze uit maandbladen en weekbladen voor de jeugd

Voor de beginnende lezer is er Donald Duck Junior. Hier maken de allerkleinsten voor het eerst kennis met de avonturen van Donald Duck en leren zij spelenderwijs lezen en schrijven. Voor de échte Donald Duck fans die geen genoeg kunnen krijgen, is er Donald Duck Extra. Dit jeugdtijdschrift neemt kinderen mee op nóg meer avontuur in Duckstad. Voor meisjes tussen de 8 en 12 jaar is er Katrien Duck. Dit vrolijke jeugdblad staat bomvol strips over Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje.

Voor de nieuwsgierige jeugd in de leeftijd van 9 t/m 15 jaar, is er het tijdschrift Zo Zit Dat. Dit informatieve maandblad staat vol met weetjes over natuur, wetenschap, dieren en nog veel meer. En natuurlijk mag ook jeugdblad Tina niet ontbreken. Dit populaire meidenblad is elke week een feestje om te lezen. Met de leukste quizjes,tips, posters en DIY’s.

Ontdek het jeugdtijdschrift dat bij jou past

Op kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op jeugdtijdschriften die stuk voor stuk leuk zijn om te krijgen én om te geven aan je dochter, zoon, nichtje, neefje, buurmeisje of buurjongen. Met zo'n ruime keuze is het prettig om een tijdschrift eerst te kunnen proberen. Een proefabonnement bevat slechts enkele nummers en is daarom de ideale kennismaking met een blad. Zo ontdek je welk tijdschrift bij jou past.