De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
abonnementen

Voordelige abonnementen op kranten en tijdschriften

  • Proefabonnementen stoppen automatisch
  • Geniet van nieuws & achtergronden, mode & beauty, showbizz & lifestyle en van alles daartussenin

Tijdschriftabonnementen: voor elke lezer wat wils

Ontdek een rijkdom aan tijdschriftabonnementen bij Kiosk.nl. Of je nu geïnteresseerd bent in lifestyle, entertainment, mode, culinaire inspiratie of andere inspirerende onderwerpen: wij hebben het perfecte abonnement voor jou. Zo hebben we bijvoorbeeld onder meer een speciaal proefabonnement op Libelle. Ontvang hier jouw proefabonnement op Libelle en duik in een wereld vol inspiratie.

Krantenabonnementen: altijd op de hoogte van actualiteiten

Wil je eerst de krant uitproberen voordat je je committeert? Kies dan voor een van onze proefabonnementen op een krant naar keuze. Bekijk hier onze proefabonnementen op kranten en ervaar de kwaliteit van het nieuws dat bij jou past.


Proefabonnement de Volkskrant: ontdek en ervaar

Als jij als lezer graag dieper ingaat op nieuws en analyses, hebben wij een zéér interessant Volkskrant-abonnement voor je. Ontdek hier jouw voordelige Volkskrant-abonnement en ontvang dagelijks kwalitatieve journalistiek bij jou thuis.

Zo bestel je jouw abonnement

  1. Bekijk het aanbod: blader door ons brede assortiment tijdschriften en kranten en kies het abonnement dat aansluit bij jouw interesses.
  2. Kies de aanbieding die bij jou past: ontdek onze speciale aanbiedingen en selecteer de deal die het beste past bij jouw voorkeuren en budget.
  3. Bestel en geniet: plaats eenvoudig jouw bestelling en geniet binnenkort van de nieuwste edities van jouw favoriete tijdschrift of krant.


Ontdek de voordeligste abonnementen bij Kiosk.nl en maak lezen nóg leuker!