Flair

Flair is er voor jou, over jou
Cover van Flair

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Flair

Ontdek of Flair iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 nummers
6,99
Stopt vanzelf

Met Flair geniet je wekelijks van interviews met bekende Nederlanders, herkenbare columns van o.a. Bibi Breijman en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen. In elk nummer vind je reportages over betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Kortom: met Flair voel je je goed!

Daarom lees je Flair

  • Herkenbare en hilarische columns van Bibi Breijman en Kirsten Schilder
  • Aangrijpende real life verhalen
  • Inspiratie over alles wat je bezighoudt. Van carriére en psyche tot liefde en relaties
  • Meekijken in de huishoudboekjes van lezeressen
  • Binnenkijken bij de leukste interieurs

Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Helaas niet. Een proefabonnement afsluiten in het buitenland is alleen mogelijk bij een jaarabonnement of langer. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Flair. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.