Donald Duck Extra

Bomvol avontuur

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Donald Duck Extra

Ontdek of Donald Duck Extra iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
4 nummers
9,99
Stopt vanzelf

Voor de échte Duck-fans is er Donald Duck Extra. Dit tijdschrift neemt je mee op nóg meer avontuur in Duckstad, waardoor je nooit meer iets hoeft te missen van de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse. Geniet van extra lange strips en leerzame weetjes. Op avontuur gaan in Duckstad was nog nooit zó leuk!

Daarom lees je Donald Duck Extra

  • Je maandelijks portie éxtra Donald Duck
  • De belevenissen van Donald, Oom Dagobert en Kwik, Kwek & Kwak
  • Waanzinnige weetjes uit het Woudlopers Handboek
  • Extra lange en grappige strips
  • En ook: Zwarte Magica, Karel Paardepoot, De Zware Jongens en meer

Veelgestelde vragen

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een kortingsperiode van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Ja, dit kan op lossebladen.nl. Je betaalt voor een los nummer Donald Duck Extra dezelfde prijs als in de winkel en je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Voor een cadeau-abonnement kun je terecht op bladcadeau.nl. Hier stel je je eigen cadeaukaart samen waarmee de ontvanger zelf een aantal nummers van zijn of haar favoriete tijdschrift kan bestellen. 

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Donald Duck Extra. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.