De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
tijdschrift-meisjes

Meisjestijdschriften: voordelige abonnementen en losse edities

  • Van vrolijke strips en leesverhalen tot leuke knutseltips en quizzen
  • Voordelige aanbiedingen
  • Proefabonnement stopt automatisch

Tijdschriften voor meisjes in verschillende leeftijden

Met een proefabonnement op het tijdschrift Tina zit je altijd goed. Tina is namelijk het leukste meidenblad van Nederland voor meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. In Tina vind je leuke knutseltips, quizjes, nieuws over je favoriete sterren en recepten voor meisjes die gek zijn op koken. Het tijdschrift Tina is altijd een feestje om te lezen. 

Naast Tina, heeft ook Katrien Duck haar eigen maandblad speciaal voor meiden. Met Katrien Duck lees je de leukste stripverhalen over Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje, de romantische afspraakjes met Donald en haar uitstapjes met de Duckstadse Damesclub. Het meidenblad Katrien Duck is geschikt voor iets jongere meisjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Maar vergeet ook Donald Duck Extra niet! Deze is geschikt voor meisjes in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. 

Nieuwsgierige meisjes kiezen het tijdschrift Zo Zit Dat. Dit informatieve blad staat vol met leuke weetjes, van natuur tot wetenschap. Zo Zit Dat is uitermate geschikt voor onder meer meisjes van 8 t/m 13 jaar.

Losse nummers en voordelige abonnementen op meisjesbladen

Met een proefabonnement maak je kennis met een meidenblad, om te kijken of dit bij je past. Ook bestel je via Kiosk.nl gemakkelijk en snel losse edities van allerlei meidenbladen: leuk om jezelf of een ander cadeau te doen, bijvoorbeeld als bewaarexemplaar!

Als je al weet welk meisjesmagazine je wilt lezen, dan kies je via Kiosk.nl eenvoudig en snel voor een voordelig abonnement. Als je een proef- of actieabonnement afsluit via Kiosk.nl, kun je daarna bovendien direct beginnen met lezen.