De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
tijdschriften-vrouwen

Vrouwentijdschriften: voordelige abonnementen en losse edities

  • Van mode & beauty tot showbizz & lifestyle
  • Voordelige aanbiedingen
  • Proefabonnement stopt automatisch

Lees alles wat je als vrouw wil weten in ons ruime aanbod vrouwentijdschriften

Bij Kiosk.nl hebben we een ruim aanbod tijdschriften voor dames. Wat dacht je van de populaire weekbladen Libelle en Margriet? In Libelle vind je elke week inspiratie om het leven nóg leuker te maken. In het tijdschrift Margriet lezen vrouwen alles over gelukkig en gezond ouder worden. Andere populaire vrouwenweekbladen zijn Flair en VIVA. In deze tijdschriften lees je alles over gezondheid, psyche, carrière, mode, recepten en nog veel meer wat jij als vrouw wil weten. 

Voor jonge vrouwen die ook moeder zijn, zijn de maandbladen Kek Mama en VIVA Mama populair. Het tijdschrift Ouders van Nu is geschikt voor (aanstaande) moeders die alles willen weten over zwangerschap, opvoeding en nog veel meer wat jij als moeder wil weten.

Het luxe maandblad Nouveau is een glossy vol mode, beauty en cultuur. Dit vrouwentijdschrift is er voor stijlvolle en sprankelende 50+ vrouwen. In Nouveau lees je alles over leuk en aantrekkelijk ouder worden. 

Vrouwen die dol zijn op showbizz-en royaltynieuws, kunnen kiezen voor een proefabonnement op het tijdschrift Story. In dit tijdschrift lezen vrouwen alles over spraakmakende roddels, BN’ers, royalty en nog veel meer.

Misschien hou je meer van films dan van auto’s. Wil jij alles weten van de nieuwste films, series, maar ook over de laatste games en gadgets? Kies dan voor een proefabonnement op Totaal TV of Veronica Magazine. Naast de vaste tv-programmering, lezen mannen in deze magazines ook alles over films en games. Mannen die nog steeds genieten van striptekeningen, kunnen kiezen voor een proefabonnement op het populaire weekblad Donald Duck. En mannen die houden van showbizz en graag op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws, kunnen een proefabonnement nemen op het tijdschrift Story.

Ontdek het vrouwentijdschrift dat bij jou past

Wil je weten welk vrouwentijdschrift bij jou past? Op Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen en bestel je ook gemakkelijk losse edities, om kennis te maken met tijdschriften voor dames. Wanneer je een proefabonnement op een vrouwenblad afsluit, kun je direct beginnen met lezen.