De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
tijdschriften-vrouwen

Vrouwentijdschriften: voordelige abonnementen en losse edities

  • Van mode & beauty tot showbizz & lifestyle
  • Voordelige aanbiedingen
  • Proefabonnement stopt automatisch

Maak kennis met de leukste tijdschriften voor vrouwen

Ben jij op zoek naar een leuk vrouwentijdschrift? Op Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op de leukste vrouwenbladen. Of je nu op zoek bent naar een proefabonnement voor jezelf, of iemand wil verrassen; op Kiosk.nl is er voor iedere vrouw een tijdschrift te vinden die bij haar past.

Lees alles wat je als vrouw wil weten in ons ruime aanbod vrouwentijdschriften

Bij Kiosk.nl hebben we een ruim aanbod tijdschriften voor dames. Wat dacht je van de populaire weekbladen Libelle en Margriet? In Libelle vind je elke week inspiratie om het leven nóg leuker te maken. In het tijdschrift Margriet lezen vrouwen alles over gelukkig en gezond ouder worden. Een ander populair vrouwenweekblad is Flair. In dit tijdschriften lees je alles over gezondheid, psyche, carrière, mode, recepten en nog veel meer wat jij als vrouw wil weten. 

Vrouwen die dol zijn op showbizz-en royaltynieuws, kunnen kiezen voor een proefabonnement op het tijdschrift Story. In dit tijdschrift lezen vrouwen alles over spraakmakende roddels, BN’ers, royalty en nog veel meer.

Ontdek het vrouwentijdschrift dat bij jou past

Wil je weten welk vrouwentijdschrift bij jou past? Op Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen en bestel je ook gemakkelijk losse edities, om kennis te maken met tijdschriften voor dames. Wanneer je een proefabonnement op een vrouwenblad afsluit, kun je direct beginnen met lezen.