Maak kennis met de beste autotijdschriften

Heb jij passie voor auto’s? Gaat jouw hart sneller kloppen van het lezen van autotests? Op Kiosk.nl vind je verschillende auto magazines waarin je alles leest over autotrends, objectieve tests, rij-impressies, reviews en het laatste autonieuws. Ben je benieuwd welk auto magazine bij jou past? Met een proefabonnement maak je kennis met een tijdschrift om te ontdekken of deze bij je past.

Proefabonnement AutoWeek

AutoWeek is hét tijdschrift voor wie alles wil weten over auto’s en is al jaren autoriteit onder autoliefhebbers. AutoWeek test élke auto: van stadsauto tot zakenauto, nieuw of occasion, van peperduur tot betaalbaar. In dit auto magazine lees je elke week inspiratie en informatie over vergelijkende tests, autotrends, reviews, en nog veel meer. Ook helpt AutoWeek je om betere keuzes te maken door antwoord te geven op al jouw autovragen.

Proefabonnement AutoWeek Classics

Liefhebbers van classic auto’s kunnen hun hart ophalen met AutoWeek Classics. AutoWeek Classics is een maandblad vol met classic cars, youngtimers en klassieke sportscars. Elke maand lees je proefritten, testen, reviews en bijzondere verhalen. Het tijdschrift AutoWeek Classics draait om ‘gewone’ auto’s die in de jaren 60, 70, 80 en 90 het straatbeeld bepaalden. Dit auto magazine biedt autoliefde voor jong en oud.

Ontdek het autotijdschrift dat bij jou past

Bij Kiosk.nl vind je proefabonnementen op de beste auto tijdschriften van Nederland. Met een proefabonnement maak je kennis met het auto magazine dat bij jou past. Na het bestellen kun je direct beginnen met lezen van wat er gaande is in autoland.