De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
tijdschriften-mannen

Mannentijdschriften: voordelige abonnementen en losse edities

  • Van auto’s & gadgets tot entertainment & strips
  • Voordelige aanbiedingen
  • Proefabonnement stopt automatisch

Ruime keuze aan maandbladen en weekbladen voor mannen

Mannen met een passie voor auto’s zijn bij Kiosk.nl aan het juiste adres. Kiosk.nl biedt verschillende autobladen aan zoals AutoWeek en AutoWeek Classics. In het tijdschrift AutoWeek lees je het laatste autonieuws, de nieuwe autotests en rij-impressies. Dit weekblad geeft antwoord op al jouw technische vragen. Mannen met een liefde voor klassieke auto’s halen hun hart op met het maandblad AutoWeek Classics. Elke editie staat vol met mooie klassiekers, tests, proefritten en verhalen over allerlei soorten auto’s uit de jaren 60, 70, 80 en 90.

Misschien hou je meer van films dan van auto’s. Wil jij alles weten van de nieuwste films, series, maar ook over de laatste games en gadgets? Kies dan voor een proefabonnement op Totaal TV of Veronica Magazine. Naast de vaste tv-programmering, lezen mannen in deze magazines ook alles over films en games. Mannen die nog steeds genieten van striptekeningen, kunnen kiezen voor een proefabonnement op het populaire weekblad Donald Duck. En mannen die houden van showbizz en graag op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws, kunnen een proefabonnement nemen op het tijdschrift Story.

Ontdek het mannentijdschrift dat bij jou past

Ben je benieuwd welk mannentijdschrift bij jou past? Kies dan een proefabonnement of los nummer, en maak kennis met de beste tijdschriften voor mannen. Al een keus gemaakt? Ga dan voor een voordelig abonnement op een van onze topmagazines voor iedereen die zich man voelt.

Na het bestellen van je proef- of voordeelabonnement kun je direct beginnen met online lezen. Welk mannenblad kies jij?