De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
tijdschrift-senioren

Seniorentijdschriften: voordelige abonnementen en losse edities

  • Volop inspiratie voor je vrije tijd
  • Voordelige aanbiedingen
  • Proefabonnement stopt automatisch

Ruime keuze aan tijdschriften voor senioren

Het populaire tijdschrift Libelle is al jaren favoriet van vele senioren. In Libelle vind je wekelijks inspiratie om het leven nóg leuker te maken. Met bijzondere interviews, aangrijpende verhalen en herkenbare columns. Ook blijf je op de hoogte van alles wat je als senior wil weten: van culinaire inspiratie en tuinieren tot mode- en woontrends. 

Ook in Margriet lees je elke week alles over gezond en gelukkig ouder worden. Met persoonlijke verhalen, recepten, praktische tips en herkenbare columns. Het tijdschrift Margriet biedt ouderen volop advies en inspiratie voor een leuk en gelukkig leven. 

Senioren die houden van showbizz- en royaltynieuws, halen hun hart op met Story. Dit tijdschrift licht wekelijks spraakmakende onthullingen uit over bekende Nederlanders, koningshuizen en de internationale jetset. Daarnaast vind je in elke Story een uitgebreid aanbod aan puzzels. 

Natuurlijk zijn voor ouderen nog veel meer tijdschriften interessant. Wat dacht je van AutoWeek of wat nostalgie met AutoWeek Classics? Senioren die graag televisie kijken, kunnen kiezen voor een proefabonnement op een van onze tv-gidsen zoals Totaal TV of Veronica Superguide.

Losse nummers en voordelige abonnementen op seniorenbladen

Weet je niet zeker welk tijdschrift bij jou past en wil je eerst kennismaken met een magazine? Kies dan via Kiosk.nl voor een proefabonnement op een van onze tijdschriften voor ouderen. Via deze site bestel je daarnaast nét zo gemakkelijk losse edities van alle seniorenbladen die we aanbieden.

Heb je al een favoriet seniorenblad? Kies dan voor een voordelig abonnement, en geniet voor een langere periode van voordeel op je magazine. Wanneer je een proef- of actieabonnement bestelt, kun je daarna altijd direct beginnen met online lezen van het blad dat je bestelt.