Maak kennis met tijdschriften voor senioren

Er is niets fijner dan jouw favoriete tijdschrift thuis op de mat te ontvangen en heerlijk te lezen en te ontspannen. Of het nu gaat om gezondheid, showbizz, televisie of puzzels, bij Kiosk.nl vind je de leukste tijdschriften voor senioren. Weet je niet zeker welk tijdschrift bij jou past en wil je eerst kennismaken met een magazine? Kies dan voor een proefabonnement op een van onze tijdschriften voor ouderen. Met onze ruime keuze aan senioren tijdschriften, zit er altijd een leuk blad tussen. Ook als je op zoek bent naar een leuk tijdschrift voor je opa of oma zit je hier goed.

Ruime keuze uit tijdschriften voor senioren

Het populaire tijdschrift Libelle is al jaren favoriet van vele senioren. In Libelle vind je wekelijks inspiratie om het leven nóg leuker te maken. Met bijzondere interviews, aangrijpende verhalen en herkenbare columns. Ook blijf je op de hoogte van alles wat je als senior wil weten; van culinaire inspiratie en tuinieren, tot mode- en woontrends. 

Ook in Margriet lees je elke week alles over gezond en gelukkig ouder worden. Met persoonlijke verhalen, recepten, praktische tips en herkenbare columns. Het tijdschrift Margriet biedt ouderen volop advies en inspiratie voor een leuk en gelukkig leven. 

Senioren die houden van showbizz- en royaltynieuws, kunnen hun hart ophalen met Story. Dit tijdschrift licht wekelijks spraakmakende onthullingen uit over bekende Nederlanders, koningshuizen en de internationale jetset. Daarnaast vind je in elke Story een uitgebreid aanbod aan puzzels. 

Natuurlijk zijn er voor ouderen nog veel meer tijdschriften interessant. Wat dacht je van AutoWeek of wat nostalgie met AutoWeek Classics? Senioren die graag televisie kijken, kunnen kiezen voor een proefabonnement op een van onze tv-gidsen zoals Totaal TV of Veronica Superguide.

Ontdek het senioren tijdschrift dat bij jou past

Op Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op tijdschriften voor ouderen. Met zo'n ruime keuze is het prettig om een tijdschrift eerst te kunnen proberen. Een proefabonnement bevat slechts enkele nummers en is daarom de ideale kennismaking. Na het bestellen van het abonnement, kun je digitaal direct beginnen met lezen.