De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
Tijdschriften

Kies uit de beste tijdschriften

Lekker flexibel en voordelig genieten van een heerlijk tijdschrift? Koop hem los, probeer hem 4 weken (stopt vanzelf), of ga voor extra korting en altijd opzegbaar.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik de eerste editie van mijn (proef)abonnement?
Kan ik een (proef)abonnement makkelijk opzeggen?
Hoe kan ik de digitale editie lezen?
Krijg ik korting op een tweede tijdschriftabonnement van DPG Media?
Stoppen proef- of voordeelabonnementen vanzelf?
Hoe vindt de betaling plaats?

Allerlei abonnementen op kwaliteitsmagazines

Kies een tijdschriftabonnement dat echt bij je past

Er is niets fijner dan je favoriete tijdschrift op je mat ontvangen en heerlijk te lezen. Op Kiosk.nl vind je daarom verschillende aanbiedingen op allerlei soorten abonnementen van de leukste tijdschriften. Proefabonnementen zijn ideaal om te ontdekken of een tijdschrift bij je past. Maar ook als je al weet welk tijdschrift bij je past, ben je bij Kiosk.nl aan het juiste adres: je kiest dan voor een langer lopend abonnement. Voor deze abonnementen gelden vaak mooie (kortings)acties als je ze kiest via deze site. Liever een losse editie van een tijdschrift bestellen, bijvoorbeeld een speciale editie als bewaarexemplaar? Ook losse nummers van magazines zijn volop verkrijgbaar op Kiosk.nl. 

Korting op de leukste tijdschriften

Aanbiedingen losse edities en (proef)abonnementen op tijdschriften

Bij Kiosk.nl vind je een groot assortiment tijdschriften voor alle leeftijden. Kies bijvoorbeeld voor een losse editie dan wel proef- of vast abonnement op een van de populaire bladen Libelle, Margriet of Flair. Doe jij graag inspiratie op voor in huis? Bekijk dan de aanbiedingen op (proef)abonnementen en losse nummers van woontijdschriften zoals vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home, Brocante Living, Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl. Voor de jonge lezers hebben we de vrolijkste jeugdbladen zoals Donald Duck Junior, Katrien Duck, en Zo Zit Dat. Ook hebben we de beste autotijdschriften, zoals AutoWeek én je vindt hier (proef)abonnementen op en losse edities van Veronica Superguide, Totaal TV en Story. Met ons ruime aanbod is er kortom keuze voor de hele familie als het gaat om goede tijdschriften.

Proefabonnementen voor de hele familie

Bestel een abonnement met korting of proefabonnement op een tijdschrift

Op Kiosk.nl vind je altijd de beste aanbiedingen op proefabonnementen en abonnementen. Bestellen is eenvoudig. Je regelt dit binnen een minuut en hebt daarna direct toegang tot de digitale editie, via de app Tijdschrift.nl. Je kunt dus meteen beginnen met lezen. Daarnaast krijg je jouw tijdschrift ook gratis thuisbezorgd. De proefabonnementen stoppen automatisch.