Veelgestelde vragen

Ja, na de kortingsperiode van 12 maanden kun je maandelijks opzeggen. Alle proefabonnementen en losse nummers stoppen vanzelf.

De betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. Bij proefabonnementen en losse nummers geldt een eenmalige incasso.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, als je een vast abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media krijg je tot wel 40% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Proefabonnementen op de leukste tijdschriften

Er is niets fijner dan je favoriete tijdschrift thuis op de mat te ontvangen en heerlijk te lezen. Op Kiosk.nl vind je verschillende aanbiedingen op proefabonnementen van de leukste tijdschriften. Deze proefabonnementen zijn ideaal om te ontdekken of een tijdschrift bij je past.

Aanbiedingen proefabonnementen op tijdschriften

Bij Kiosk.nl vind je een groot assortiment tijdschriften voor alle leeftijden. Kies bijvoorbeeld voor een proefabonnement op een van de populaire vrouwenbladen Libelle, Margriet, Nouveau of Flair. Doe jij graag inspiratie op voor in huis? Bekijk dan de aanbiedingen op proefabonnementen van woontijdschriften zoals vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home, Brocante Living, Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl. Voor de jonge lezers hebben we de vrolijkste jeugdbladen zoals Donald Duck JuniorKatrien Duck, Tina en Zo Zit Dat. Voor mannen hebben we de beste autotijdschriften, zoals AutoWeek. Maar je vindt hier ook proefabonnementen op Veronica Superguide, Totaal TV en Story. Met ons ruime aanbod is er keuze voor de hele familie.

Bestel een proefabonnement op een tijdschrift

Op Kiosk.nl vind je altijd de beste aanbiedingen op proefabonnementen. Bestellen is eenvoudig. Je regelt dit binnen een minuut en hebt daarna direct toegang tot de digitale editie. Je kunt dus meteen beginnen met lezen. Daarnaast krijg je jouw tijdschrift ook gratis thuisbezorgd. De proefabonnementen stoppen automatisch.