Ouders van Nu

Jouw steun en toeverlaat in opvoeden

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Ouders van Nu

Ontdek of Ouders van Nu iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
3 nummers
11,99
Stopt vanzelf

Ouders van Nu loodst je door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder. In elk nummer vind je alles over het ouderschap. Van praktische tips en interviews over het opvoeden van kinderen, tot herkenbare columns van o.a. Naomi van As en Lisa Wade. Ouders van Nu is onmisbaar voor iedereen die wilt weten hoe het écht zit met het ouderschap.

Daarom lees je Ouders van Nu

  • Persoonlijke en eerlijke verhalen van andere ouders
  • Reportages over de opvoeding en ontwikkeling van je kind
  • Herkenbare columns van o.a. Jan Versteegh en Naomi van As
  • Mode- en shoppinginspiratie voor jou en je kind
  • Tips voor de beste kindvriendelijke adressen in binnen- en buitenland

Veelgestelde vragen

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een kortingsperiode van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Ja, dit kan op lossebladen.nl. Je betaalt voor een los nummer Ouders van Nu dezelfde prijs als in de winkel en je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Voor een cadeau-abonnement kun je terecht op bladcadeau.nl. Hier stel je je eigen cadeaukaart samen waarmee de ontvanger zelf een aantal nummers van zijn of haar favoriete tijdschrift kan bestellen. 

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Ouders van Nu. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.