Flow

Hét magazine over klein geluk en bewuster leven
Cover van Flow

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Flow

Ontdek of Flow iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
3 nummers
11,99
Stopt vanzelf

Flow is een tijdschrift over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Flow biedt inzichten en inspiratie over klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. En we houden van papier. In elk nummer vind je een papieren cadeautje waarvoor we samenwerken met illustratoren uit binnen- en buitenland.

Daarom lees je Flow

  • Hoofd & bijzaken: leuke adressen, apps, boeken en meer dat je niet mag missen
  • Verrassende inzichten uit de rubriek 'De 5 inzichten van...' 
  • Opdrachten en oefeningen om mee aan de slag te gaan voor je mental health
  • Inspirerende verhalen uit 'Het leven van...'  
  • Column: de zinnetjes van Aaf Brandt Corstius

Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Helaas niet. Een proefabonnement afsluiten in het buitenland is alleen mogelijk bij een jaarabonnement of langer. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Flow. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.