Maak kennis met tijdschriften over gezondheid

Lees jij graag tijdschriften over gezondheid? Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van gezonde voeding, bewegen en mentale gezondheid? Bij Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op tijdschriften over gezondheid. Ben je benieuwd welk tijdschrift bij jou past? Met een proefabonnement maak je eerst kennis met een tijdschrift om te ontdekken of het bij je past.

Lees alles over gezondheid met ons ruime aanbod

Op Kiosk.nl vind je verschillende magazines over gezondheid. In het tijdschrift Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Met praktische tips over gezonde voeding, recepten, bewegen en je goed voelen is Margriet al jaren favoriet bij vele lezeressen. Ook lees je in het tijdschrift Libelle veel artikelen over gezondheid om inspiratie op te doen. Van culinaire inspiratie, tot wandelroutes, en oefeningen om te bewegen. Alles voor een ‘Happy & Healthy’ leven. 

Ook in het tijdschrift Flair lees je veel rubrieken over gezondheid. Van sport en bewegen, tot een gezonde voedingsstijl. Met wekelijks makkelijke en gezonde recepten voor de hele familie.

Ontdek het gezondheidstijdschrift dat bij jou past

Bestel vandaag nog een proefabonnement op een van onze tijdschriften over gezondheid. Na het bestellen kun je direct beginnen met lezen en je door de verschillende magazines laten inspireren met verhalen, interviews en tips over gezondheid.