De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
tijdschrift-gezondheid

Gezondheidstijdschriften: voordelige abonnementen en losse edities

  • Inspiratie en tips voor een gezonde levensstijl
  • Voordelige losse edities en abonnementen
  • Proefabonnement stopt automatisch

Lees alles over gezondheid met ons ruime aanbod

Op Kiosk.nl vind je verschillende magazines over gezondheid. In het tijdschrift Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Met praktische tips over gezonde voeding, recepten, bewegen en je goed voelen is Margriet al jaren favoriet bij vele lezeressen. Ook lees je in het tijdschrift Libelle veel artikelen over gezondheid om inspiratie op te doen. Van culinaire inspiratie, tot wandelroutes, en oefeningen om te bewegen. Alles voor een ‘happy & healthy’ leven. 

Ook in het tijdschrift Flair lees je veel rubrieken over gezondheid. Van sport en bewegen tot een gezonde voedingsstijl. Ook ontdek je met Flair wekelijks makkelijke en gezonde recepten voor de hele familie.

Losse nummers en voordelige abonnementen op gezondheidstijdschriften

Bestel vandaag nog een proefabonnement op een van onze tijdschriften over gezondheid, of een losse editie. Ideaal voor als je een van de gezondheidsmagazines op Kiosk.nl wilt proberen, cadeau wilt doen of bijvoorbeeld wilt bewaren als speciaal exemplaar.

Weet je al welk gezondheidsmagazine je wilt lezen? Kies dan via Kiosk.nl voor een supervoordelig abonnement op je favoriet. Na het afsluiten van een (proef)abonnement kun je direct beginnen met online lezen en je door de gezondheidmagazines laten inspireren en motiveren met verhalen, interviews en tips over gezondheid.