Maak kennis met vrolijke en leerzame kindertijdschriften

Ben je op zoek naar leuk en vrolijk tijdschrift voor kinderen? Op Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op kindertijdschriften. Een proefabonnement bevat enkele nummers en is ideaal om als kind kennis te maken met een tijdschrift.

Kindertijdschriften voor verschillende leeftijden

Op Kiosk.nl vind je verschillende kindertijdschriften; van vrolijke stripbladen, tot leerzame tijdschriften over de wetenschap. Het populaire Donald Duck is al jaren geliefd bij kinderen. Met Donald Duck Junior leren kinderen spelenderwijs lezen en schrijven. Dit tijdschrift past dus ook goed bij kinderen die in groep 3 zitten. Het vrolijke meidenblad Katrien neemt kinderen mee op avontuur met de drie nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje, haar afspraakjes met Donald en haar grappige uitstapjes met de Duckstadse Damesclub. Het tijdschrift Katrien Duck is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Een ander leuk tijdschrift voor kinderen is weekblad Tina. Tina is het leukste meidenblad van Nederland en is elke week een feestje om te lezen. Tina is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar oud. Voor nieuwsgierige kinderen, is er Zo Zit Dat. In dit blad lezen kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar interessante feitjes en weetjes over wetenschap, natuur, dieren, en nog veel meer.

Ontdek het kindertijdschrift dat bij jou past

Op Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op kindertijdschriften. Met een proefabonnement kun je eerst kennis maken met een tijdschrift en kijken of deze past bij je neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen, dochter of zoon. Wanneer je een proefabonnement bestelt, kun je direct beginnen met lezen.