De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
kindertijdschriften

Allerlei voordelige abonnementen op kindertijdschriften

  • Ruim aanbod voor diverse leeftijden
  • Voordelige aanbiedingen 
  • Proefabonnement stopt automatisch

Kindertijdschriften voor verschillende leeftijden

Op Kiosk.nl vind je verschillende kindertijdschriften: van vrolijke stripbladen tot leerzame tijdschriften over de wetenschap en het nieuws.


De populaire Donald Duck is al jaren geliefd bij kinderen. Met Donald Duck Junior leren kinderen spelenderwijs lezen en schrijven. Dit tijdschrift past dus ook goed bij kinderen die in groep 3 zitten. Na 2 jaar verschijnen vrijwel identieke nummers, en is het kleintje klaar om over te stappen op een ander Duck-blad. Bijvoorbeeld het vrolijke meidenblad Katrien, waarin kinderen mee op avontuur gaan met Katrien Duck en haar drie nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje, snateren om haar afspraakjes met Donald en haar grappige uitstapjes met de Duckstadse Damesclub. Het tijdschrift Katrien Duck is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Weekblad Tina voor kinderen

Een ander leuk tijdschrift voor kinderen is weekblad Tina. Tina is het leukste meidenblad van Nederland en is elke week een feestje om te lezen. Tina is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar oud. Voor nieuwsgierige kinderen is er Zo Zit Dat. In Zo Zit Dat lezen kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar interessante feitjes en weetjes over wetenschap, natuur, dieren, en nog veel meer.

Losse nummers en voordelige abonnementen op kindertijdschriften

Kiosk.nl biedt je verschillende voordelige soorten abonnementen aan op kindertijdschriften. Met een proefabonnement kun je eerst kennis maken met een tijdschrift en kijken of deze past bij je neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen, dochter of zoon. Ook handig: via Kiosk.nl bestel je hiernaast eenvoudig losse nummers van kindertijdschriften - ideaal als cadeautje voor kinderen die graag lezen.


Je vindt op deze site ook (actie)abonnementen op kindertijdschriften. Perfect voor als je al zeker weet welk kindertijdschrift de voorkeur heeft. Zodra je een (proef)abonnement bestelt, kun je bovendien direct beginnen met digitaal lezen.