De Paywallsloper werkt met een voorkeurstitel. Dat is de krant die je ‘standaard’ het liefst leest.
Je kiest hieronder je voorkeurstitel als eerste stap. Zodra je inlogt bij deze krant, heb je automatisch onbeperkt toegang tot alle online artikelen van de 10 andere dagbladen die meedoen aan de Paywallsloper.
1. Kies jouw voorkeurstitel
de Volkskrant
het AD
Het Parool
Trouw
Brabants Dagblad
BN DeStem
de Gelderlander
het ED
de PZC
de Stentor
Tubantia
2. Vul je gegevens in

Kies eerst je gewenste titel

Jouw keuze

Kies eerst je gewenste titel.

Veelgestelde vragen

De Paywallsloper werkt met behulp van een voorkeurstitel. Dat is de krant die je ‘standaard’ het liefst leest. 


Daarom kies je als eerste stap in het bestelproces welke voorkeurstitel je neemt. Na je bestelling krijg je vanuit de gekozen krant een mail met een bevestiging van je abonnement en uitleg over inloggen. Zodra je die stappen hebt doorlopen, heb je automatisch óók toegang tot alle digitale artikelen van de 10 andere dagbladen die meedoen aan de Paywallsloper.


De deelnemende dagbladen zijn: AD, de Volkskrant, Het Parool, Trouw, Brabants Dagblad, BN DeStem, de Gelderlander, Eindhovens Dagblad, PZC en De Stentor.

Ja! Zodra je bestelling is afgerond sturen we je een e-mail met een bevestiging van je abonnement en uitleg over inloggen. Je logt in bij je gekozen voorkeurstitel en hebt vanaf dat moment toegang tot de digitale artikelen van alle 11 dagbladen die zijn aangesloten bij de Paywallsloper.

Ongeveer 8 dagen na het aanvragen van jouw Paywallsloper zullen we het eerste termijnbedrag afschrijven van het door jouw opgegeven IBAN-nummer.

De betaling vindt plaats door middel van een maandelijkse automatische incasso. Daarvoor geef je toestemming door je rekeningnummer in te vullen in het bestelproces. De Paywallsloper is maandelijks opzegbaar.