Tijdelijke actie: magazines 7.50 p.m. & altijd opzegbaar Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek
weekendkrant

Weekendkranten: voordelige losse edities en abonnementen

  • Ontspannen en op de hoogte je weekend in
  • Voordelige aanbiedingen
  • Proefabonnement stopt automatisch

Meer dan nieuws alleen

Deze extra dikke zaterdagkrant biedt urenlang lees- en bladerplezier met niet alleen relevante journalistiek, maar ook boeiende verhalen, recensies, interviews, puzzels, reportages en nog veel meer verrassende rubrieken.

Bijlagen en weekendmagazines

De weekendkranten bevatten altijd een extra katern en een weekendmagazine. Bij Het Parool ontvang je het magazine PS van de Week. Bij het AD en alle regionale kranten ontvang je weekendmagazine Mezza. Bij de Volkskrant ontvang je op zaterdag Volkskrant Magazine en bij Trouw het magazine Tijdgeest.

Ontvang je favoriete krant op zaterdag in de bus

Op Kiosk.nl vind je altijd voordelige aanbiedingen op weekendkranten. De weekendkranten van de Volkskrant, AD en Trouw worden op zaterdag voor 09.00 uur thuisbezorgd. Dit geldt ook voor alle regionale kranten. Het Parool wordt op zaterdag voor 11.00 uur thuisbezorgd. Wanneer je een proefabonnement op een weekendkrant afsluit, kun je direct beginnen met digitaal lezen.