Start je weekend goed met een weekendkrant

Vind je het fijn om doordeweeks het nieuws digitaal te lezen op je smartphone of tablet en op zaterdag juist de papieren krant? Met een Zaterdagplus-abonnement lees je je favoriete krant altijd digitaal en ontvang je de krant op zaterdag op papier. Je kunt kiezen voor de weekendkrant van het AD, de Volkskrant op zaterdag, en de weekendkranten van Trouw en Het Parool. Lees je liever regionaal nieuws? Kies dan voor de weekendkrant van een van onze regionale kranten. Zoals Brabants Dagblad, BN DeStem, de Gelderlander, Eindhovens Dagblad, de PZC, de Stentor en Tubantia.

Meer dan nieuws alleen

Deze extra dikke zaterdagkrant biedt urenlang lees- en bladerplezier met niet alleen relevante journalistiek, maar ook boeiende verhalen, recensies, interviews, puzzels, reportages en nog veel meer verrassende rubrieken.

Bijlagen en weekendmagazines

De weekendkranten bevatten altijd een extra katern en een weekendmagazine. Bij Het Parool ontvang je het magazine PS van de Week. Bij het AD en alle regionale kranten ontvang je weekendmagazine Mezza. Bij de Volkskrant ontvang je op zaterdag Volkskrant Magazine en bij Trouw het magazine Tijdgeest.

Ontvang je favoriete krant op zaterdag in de bus

Op Kiosk.nl vind je altijd voordelige aanbiedingen op weekendkranten. De weekendkranten van de Volkskrant, AD en Trouw worden op zaterdag voor 09.00 uur thuisbezorgd. Dit geldt ook voor alle regionale kranten. Het Parool wordt op zaterdag voor 11.00 uur thuisbezorgd. Wanneer je een proefabonnement op een weekendkrant afsluit, kun je direct beginnen met digitaal lezen.