Cover van Katrien

Katrien

De avonturen van Katrien en haar nichtjes
Meest gekozen

Abonnement

12 maanden
daarna maandelijks opzegbaar
5,- 4,-
per maand
Bestel nu

Proefabonnement

3 nummers voor 9,-
Stopt vanzelf
9,-
eenmalig
Bestel nu
Hoogste korting ooit op alle kidsbladen
Nú tijdelijk 2,75 per nummer
+ Ticket to Ride-bordspel t.w.v. € 47,99 cadeau
Bekijk de actie

Het tijdschrift Katrien Duck neemt meiden mee op avontuur in Duckstad! Blijf op de hoogte van de belevenissen van Katrien Duck, haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje en natuurlijk Guus Geluk. Geniet van de hilarische uitstapjes met de Duckstadse Damesclub en haar romantische afspraakjes met Donald!

Daarom lees je Katrien

  • De leukste stripverhalen met de belevenissen van Katrien, haar nichtjes en Donald"
  • Grappige puzzels en quizzen
  • Invulverhalen om met je vriend(in) te doen
  • Katrien's Dagboek
  • Ducks dilemma: wat doe je liever?

Veelgestelde vragen

Ja, na de kortingsperiode van 12 maanden kun je maandelijks opzeggen. Alle proefabonnementen en losse nummers stoppen vanzelf.

De betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. Bij proefabonnementen en losse nummers geldt een eenmalige incasso.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, als je een vast abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media krijg je tot wel 40% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.