Cover van Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur

Dé glossy over design, kunst en wonen
Meest gekozen

Abonnement

12 maanden
daarna maandelijks opzegbaar
11,66 7,95
per nummer
Bestel nu

Proefabonnement

2 nummers voor 9,-
Stopt vanzelf
9,-
eenmalig
Bestel nu
Korting op alle woonmagazines
Nú tijdelijk 5,45 per nummer
+ Marie Stella Maris-pakket t.w.v. € 103,- cadeau
Bekijk de actie

Neem een kijkje in de wereld van design en living! Eigen Huis & Interieur gidst je door de mooiste interieurs in binnen- en buitenland. Lees alles over design, wonen en architectuur. In de uitgebreide reportages vertellen enthousiaste eigenaren en architecten over hun huis en zorgen de paginagrote beelden voor een verrassend effect. Eigen Huis & Interieur is het ultieme design magazine.

Daarom lees je Eigen Huis & Interieur

  • Binnenkijken bij de mooiste eigentijdse interieurs
  • Het laatste nieuws op het gebied van design, mode, kunst en lifestyle
  • Inspirerende dossiers van ontwerpers en architecten
  • De beste woonwinkels en shoppingtips
  • Bijzondere verhalen van bewoners over hun unieke huis

Veelgestelde vragen

Ja, na de kortingsperiode van 12 maanden kun je maandelijks opzeggen. Alle proefabonnementen en losse nummers stoppen vanzelf.

De betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn. Bij proefabonnementen en losse nummers geldt een eenmalige incasso.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Ja, als je een vast abonnement hebt op een tijdschrift van DPG Media krijg je tot wel 40% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Deze aanbieding geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Dit abonnement is na afloop van het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je sluit het tweede abonnement met korting af op kiosk.nl/abonneevoordeel.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Eigen Huis & Interieur. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.