Brocante Living

Voor liefhebbers van de brocante woonstijl

PROEFABONNEMENT

Maak voordelig kennis met Brocante Living

Ontdek of Brocante Living iets voor je is. Proefabonnementen op Kiosk.nl stoppen vanzelf, je hoeft hier dus niets voor te doen.
2 nummers
5,-
Stopt vanzelf

Ben jij gek op de brocante woonstijl? Brocante Living is hét magazine voor iedereen die houdt van nostalgisch en romantisch wonen. In elke editie vind je de mooiste brocante interieurs uit binnen- en buitenland, zelfmaakideeën om thuis mee aan de slag te gaan en tips voor heerlijke brocante-uitjes.

Daarom lees je Brocante Living

  • Binnenkijken bij brocante droomhuizen
  • De leukste brocante winkels geselecteerd door onze stylisten
  • Lezeressen over hun favoriete verzamelobject
  • Wat staat er op de agenda? Leuke brocante uitstapjes
  • Brocante DIY-ideeën

Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar dezelfde titel proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende titels van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een looptijd van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Voor een cadeau-abonnement kun je terecht op bladcadeau.nl. Hier stel je je eigen cadeaukaart samen waarmee de ontvanger zelf een aantal nummers van zijn of haar favoriete tijdschrift kan bestellen. 

Ja, dit kan op lossebladen.nl. Je betaalt voor een los nummer Brocante Living dezelfde prijs als in de winkel en je krijgt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van jouw eerste Brocante Living. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw proefabonnement ingaat.