Cover van Libelle Specials

Abonnement

Lees Libelle Specials met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Libelle Specials. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
6,83 3,90
per maand

Libelle Specials staan in het teken van één onderwerp, zoals Libelle Gezond, Libelle Tuin & Zo, Libelle Living en Libelle Lekker. In elke Special krijgt je favoriete onderwerp de volledige aandacht en lees je alles over gezond en gelukkig leven, wooninspiratie, tuintips, Do-It-Yourself en lekkere recepten. De Specials verschijnen 16 keer per jaar en zijn ook los verkrijgbaar

Daarom lees je Libelle Specials

  • Doe inspiratie op voor een kleurrijk bestaan
  • Gebruik slimme tips voor een vrolijk, fit en gezond leven
  • Creëer gerechten die jezelf en je tafelgenoten versteld doen staan
  • Geniet elk seizoen van een geurige en fleurige tuin 
  • Maak van je huis nóg meer jouw thuis

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.