Cover van Flow

Abonnement

Lees Flow met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Flow. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
8,33 4,65
per maand

Flow is een tijdschrift over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Flow biedt inzichten en inspiratie over klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. En ben je net als wij dol op papier? In elk nummer vind je een papieren cadeautje waarvoor we samenwerken met illustratoren uit binnen- en buitenland.

Daarom lees je Flow

  • Leuke adressen, apps, boeken en meer dat je niet mag missen
  • Verrassende inzichten uit de rubriek 'De 5 inzichten van...' 
  • Opdrachten en oefeningen om mee aan de slag te gaan voor je mental health
  • Inspirerende verhalen uit 'Het leven van...'  
  • Column: Aaf vindt mooie zinnen

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.