Cover van Donald Duck Extra

Abonnement

Lees Donald Duck Extra met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Donald Duck Extra. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
4,83 3,21
per maand

Voor de échte Duck-fans is er Donald Duck Extra. Dit tijdschrift neemt je mee op nóg meer avontuur in Duckstad, waardoor je nooit meer iets hoeft te missen van de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse. Geniet van extra lange strips en leerzame weetjes. Op avontuur gaan in Duckstad was nog nooit zó leuk!

Daarom lees je Donald Duck Extra

  • Je maandelijks portie éxtra Donald Duck
  • De belevenissen van Donald, Oom Dagobert en Kwik, Kwek & Kwak
  • Waanzinnige weetjes uit het Woudlopers Handboek
  • Extra lange en grappige strips
  • En ook: Zwarte Magica, Karel Paardepoot, De Zware Jongens en meer

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.