de Volkskrant

Eigenlijk zou iedereen de Volkskrant moeten lezen

Abonnement

Lees de Volkskrant voor de helft van de prijs

Word voordelig lid van de Volkskrant. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen 50% korting op een extra abonnement.

47,95 23,97
per 4 weken
Maandelijks opzegbaar

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om geïnformeerd te worden door een kwalitatieve nieuwsbron. De Volkskrant is zo’n bron; een gezaghebbende no-nonsense krant die enerzijds de waarheid voorhoudt en anderzijds mensen bij elkaar brengt. De Volkskrant zoekt altijd uit hoe het echt zit en laat je alle kanten van een verhaal zien.

Daarom lees je de Volkskrant

  • Het belangrijkste nieuws met feiten, analyses en achtergronden
  • De beste stukken over kunst, uitgaan, media en entertainment
  • Verhalen over eten, geschiedenis en de lol en lasten van het moderne leven
  • Vlijmscherpe columns van o.a. Sander Schimmelpenninck
  • Elke zaterdag Volkskrant Magazine en katern Boeken & Wetenschap

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je 50% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de 50% korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt zolang je eerste abonnement loopt en is maandelijks opzegbaar. 

Direct na je aanvraag kun je beginnen met digitaal lezen. Wij sturen je een e-mail met je gegevens waarmee je kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De 50% korting vervalt zodra het eerste abonnement is afgelopen. 

Je mag kiezen voor een abonnement op een krant of tijdschrift. Je kunt niet een extra abonnement nemen op de krant of het tijdschrift waarop je al geabonneerd bent. Let op: voor kranten en tijdschriften gelden andere voorwaarden v.w.b. de duur van de korting.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.