De beste leesdeals Het officiële verkoopkanaal van DPG Media Geen verzendkosten Alle abonnementen en losse nummers op één plek

Veelgestelde vragen

Kan ik een (proef)abonnement makkelijk opzeggen?
Stoppen proef- of voordeelabonnementen vanzelf?
Hoe vaak mag ik een proefabonnement afsluiten?

Tijdschriften: grote keuze in abonnementen en losse nummers

Aanbiedingen en korting op tijdschriften

Bij Kiosk.nl vind je een groot assortiment tijdschriften voor alle leeftijden. Kies bijvoorbeeld een losse editie, een proefabonnement of een voordeelabonnement met extra korting op een van de populaire vrouwenbladen Libelle of Margriet. Doe jij graag inspiratie op voor in huis? Bekijk dan de aanbiedingen op woonbladen zoals vtwonen. Voor de jonge lezers hebben we bijvoorbeeld het vrolijke jeugdblad Donald Duck. Ons ruime aanbod geeft je keuze voor de hele familie.

Start je weekend goed met een weekendkrant

Meer dan nieuws alleen

Met een extra dikke zaterdagkrant geniet je urenlang van lees- en bladerplezier. Je gaat heerlijk op de hoogte én bij de pinken je weekend in met relevante journalistiek, duiding en achtergronden, maar ook boeiende verhalen, recensies, interviews, puzzels, reportages en nog veel meer interessants.

Kranten: proefabonnementen en abonnementen voor elke voorkeur

Regionale en landelijke kranten

Bij Kiosk.nl vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen en abonnementen van regionale en landelijke kranten. Een proefabonnement is de ideale kennismaking met een krant om te ontdekken of deze bij je past. Met een voordelig vast abonnement ben je verzekerd van kwaliteitsjournalistiek voor een goede prijs. Of je nu kiest voor dagelijks de papieren krant in de bus, of enkel digitale toegang. Alle proefabonnementen stoppen automatisch.