Probeer nu Tijdschrift.nl voor 4,-. Het proefabonnement stopt vanzelf. Na ontvangst van de bevestiging kun je meteen beginnen met digitaal lezen.

Vul je gegevens in

T.b.v. een eenmalige afschrijving van 4,-

Beveiligde transactie

Jouw keuze

4 weken
4,-

Stopt vanzelf

4 weken
4,-
Stopt vanzelf
kiosk envelope

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging per e-mail. Je kan jouw bestelling binnen 14 dagen annuleren. Jouw bestelling wordt via het opgegeven e-mailadres bevestigd. Informatie over het gebruik van jouw gegevens vind je in ons privacy statement.

Veelgestelde vragen

Helaas kun je geen proefabonnement afsluiten in het buitenland. Een abonnement in het buitenland is alleen mogelijk bij een kortingsperiode van minimaal een jaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze klantenservice.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres niet vaker dan twee keer per jaar hetzelfde proefabonnement proberen. En per jaar niet meer dan vier verschillende proefabonnementen van DPG Media. Val jij daarbuiten? Dan krijg je bij je aanvraag automatisch een ander scherp aanbod te zien.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Direct na het afsluiten van je proefabonnement kun je beginnen met lezen. 


Zo werkt het:


  • Download de Tijdschrift.nl-app in de Google Play Store of App Store of ga naar Tijdschrift.nl
  • Log in met jouw account 
  • Je komt direct op de homepage terecht, hier kun je tijdschriften zoeken en starten met lezen 

Ja dit kan. Zodra je in de app een tijdschrift downloadt, kun je deze ook lezen zonder internetverbinding. Om te kunnen downloaden heb je wél internetverbinding nodig. Tip: ga je op vakantie? Download thuis alvast je favoriete tijdschriften, dan kun je onderweg en op bestemming direct lezen!

De digitale edities zijn identiek aan de papieren versies. In sommige digitale exemplaren zijn er leuke extra’s zoals video’s of meer foto’s. De extra’s worden zichtbaar gemaakt met het woord TEKST als hyperlink of een pop-up (tenzij je standaard pop-ups uit hebt staan).