Maak kennis met de leukste modetijdschriften

Ben jij gek op fashion? Wil je je laten inspireren en op de hoogte blijven van de laatste modetrends? Op Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op modebladen. Maak kennis met verschillende modetijdschriften en ontdek welke er bij jou past. 

Nederland kent vele modebladen. Waar de traditionele fashion magazines puur en alleen over mode en patronen gingen, is dat tegenwoordig anders. In veel van de huidige bladen is mode vaak een onderdeel van lifestyle, uiterlijke verzorging en trends. Bij Kiosk.nl vind je verschillende tijdschriften die aandacht besteden aan de laatste mode, shoppings en uiterlijke verzorging.

Inspirerende modetijdschriften voor jong en oud

Kies bijvoorbeeld voor fashion magazine Nouveau; een luxe en inspirerende glossy over mode, beauty, kunst, reizen, cultuur en nog veel meer. Het tijdschrift Nouveau is onmisbaar voor de 40+ vrouw die van stijl en elegantie houdt. In de populaire weekbladen Libelle en Margriet vind je naast beauty, culinair en dagjes uit, ook uitgebreide modereportages. En in het tijdschrift Flair vind je ook wekelijks dossiers over betaalbare mode en uiterlijke verzorging. 

Voor de jonge fashion liefhebbers is er weekblad Tina. In dit tijdschrift vind je elke week de nieuwste modetrends voor kleine fashionista’s.

Ontdek het modetijdschrift dat bij jou past

Op Kiosk.nl vind je verschillende proefabonnementen op modetijdschriften die onmisbaar zijn voor de modebewuste vrouw. Met dit ruime aanbod is het prettig om een tijdschrift eerst te kunnen proberen. Een proefabonnement bevat slechts enkele nummers en is daarom de ideale kennismaking met een blad. Na het bestellen van je abonnement kun je direct beginnen met lezen en doe je vandaag al nieuwe inspiratie op.