Veelgestelde vragen

Doordeweeks vóór 7.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 9.00. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Ja! Direct na aanvraag van je abonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Proefabonnementen op kwaliteitskranten

Blijf je graag op de hoogte van nieuws en achtergronden? Wil jij graag kunnen meepraten over actuele gebeurtenissen? Neem dan een voordelig proefabonnement op een krant naar keuze. Met ons ruime aanbod regionale en landelijke kranten zit er altijd een geschikte aanbieding voor jou tussen, en kun jij voordelig proberen welke krant bij jou past.

Kies een proefabonnement op een krant die bij jou past

Een proefabonnement is de ideale kennismaking om te ontdekken of een krant bij je past. Vooral bij kranten is het fijn om eerst te ervaren of dit bij jouw interesses aansluit, zonder meteen ergens aan vast te zitten. Volg je vooral het nieuws uit binnen- en buitenland of wil jij ook graag weten wat zich bij jou in de buurt afspeelt? Lees je graag over politiek en samenleving of verslind jij het laatste sportnieuws? Je ontdekt het met een proefabonnement.

Aanbod proefabonnementen op kranten

Op Kiosk.nl vind je zowel landelijke als regionale kranten. Populaire landelijke kranten zijn de Volkskrant, het AD, Het Parool en Trouw. Lees je liever regionaal nieuws? Kies dan voor een proefabonnement op een van onze regionale kranten. Je kunt kiezen uit Brabants Dagblad, BN DeStem, de Gelderlander, Eindhovens Dagblad, de PZC, de Stentor en Tubantia.

Proefabonnement; van papier tot digitaal

Je kunt zelf beslissen welke abonnementsvorm bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor dagelijks de papieren krant of de papieren krant op zaterdag om je weekend goed te starten. Lees je liever digitaal? Kies dan het digitale abonnement waarmee je de krant op elk moment bij de hand hebt op je telefoon, tablet of computer. Alle proefabonnementen stoppen automatisch. Je zit dus nergens aan vast.