Veelgestelde vragen

Jouw proefabonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Doordeweeks vóór 7.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 9.00. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Direct na aanvraag van je abonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd? Dan ontvang je deze op de ingangsdatum van het abonnement.

Abonnementen op kwaliteitskranten

Blijf je graag op de hoogte van nieuws en achtergronden? Wil jij graag kunnen meepraten over actuele gebeurtenissen? Neem dan een voordelig proefabonnement op een krant naar keuze. Met ons ruime aanbod regionale en landelijke kranten zit er altijd een geschikte aanbieding voor jou tussen, en kun jij voordelig proberen welke krant bij jou past.

Grote keuze in abonnementen op dagbladen

Kies een abonnement op een krant die bij jou past

Een proefabonnement is de ideale kennismaking om te ontdekken of een krant bij je past. Vooral bij kranten is het fijn om eerst te ervaren of ze bij jouw interesses aansluiten, zonder meteen ergens aan vast te zitten. Ook als je al weet welke krant bij je past, ben je bij Kiosk aan het juiste adres: je kiest dan voor een langer lopend abonnement. Voor deze abonnementen gelden vaak ook mooie (kortings)acties, als je ze afsluit via deze site.

Volg je vooral het nieuws uit binnen- en buitenland of wil jij ook graag weten wat zich bij jou in de buurt afspeelt? Lees je graag over politiek en samenleving of verslind jij het laatste sportnieuws? Je blijft overal van op de hoogte, met een (proef)abonnement op een dagblad.

Start je weekend goed met een weekendkrant

Meer dan nieuws alleen

De extra dikke zaterdagkrant biedt je urenlang lees- en bladerplezier met niet alleen relevante journalistiek, maar ook boeiende verhalen, recensies, interviews, puzzels, reportages en nog veel meer verrassende rubrieken.

Proefabonnementen voor de hele familie

Proefabonnementen van regionale en landelijke kranten

Bij Kiosk.nl vind je voordelige aanbiedingen op proefabonnementen en abonnementen van regionale en landelijke kranten. Of je nu kiest voor de Volkskrant, AD of een regionale krant zoals de Gelderlander, Het Parool of Brabants Dagblad: via Kiosk heb je de keuze uit verschillende abonnementsvormen bij je (proef)abonnement. Vind jij het heerlijk om ‘s ochtends op je gemak de papieren krant te lezen met een kop koffie? Dan kies je voor dagelijks de papieren krant in de bus. Liever alleen digitaal? Kies dan voor een digitaal (proef)abonnement waarmee je altijd en overal toegang hebt tot de digitale krant en online artikelen. Of wil je liever de papieren krant op zaterdag en doordeweeks digitaal lezen? Er is van alles mogelijk en alle proefabonnementen stoppen automatisch, dus kijk gerust rond wat bij je past.