Het officiële verkoopplatform van ruim 30 kranten en tijdschriften

Proefabonnement het ED

Afbeelding van het ED proefabonnement
6 weken
10, -

Proefabonnement het ED

  • Thuisbezorgd en/of digitaal
  • Stopt automatisch
  • Direct digitaal lezen

Het ED bereikt dagelijks zo'n 500.000 mensen. De makers schrijven niet alleen over de regio Eindhoven, maar ze werken en wonen er ook, kortom zij zíjn de regio. Maar het ED vergeet ook het andere nieuws niet, en biedt een flinke dosis actualiteit en achtergrondinformatie uit binnen- en buitenland, aangevuld met veel aandacht voor sport en entertainment.

Veelgestelde vragen

Je abonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres dezelfde titels van DPG Media niet vaker dan één keer per jaar proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een automatische incasso van het afgesproken bedrag per betalingstermijn.

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Ja! Direct na aanvraag van je Eindhovens Dagblad-abonnement sturen wij je een e-mail met je inloggegevens waarmee je meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Door na het afronden van je bestelling meteen een account aan te maken en dan in te loggen op ed.nl en in de apps. Of, als je al eerder een account hebt aangemaakt, meteen in te loggen op je account. Doe dit op elk apparaat afzonderlijk. Dan heb je op allemaal toegang tot alles wat het ED te bieden heeft. Dus ook artikelen die voor anderen verborgen blijven.