Cover van vtwonen specials

Abonnement

Lees vtwonen specials met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van vtwonen specials. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
2,75 1,55
per maand

Met vtwonen specials gun je jezelf extra woongenot zoals alleen vtwonen je biedt, met bladzijdes vol inspirerende stijlen, reportages en DIY-tips. Laat je inspireren voor een complete make-over, geef jouw huis een speciale behandeling of fantaseer gewoon lekker weg: met vtwonen specials voel je je hoe dan ook éxtra thuis.

Daarom lees je vtwonen specials

  • Smaakvolle en praktische woonideeën voor groot én klein wonen
  • Kleurentips die je ogen laten fonkelen
  • Een rijkdom aan stijlinspiratie via interviews, fotoreportages en meer
  • Uitgebreide DIY-dossiers
  • Binnenkijkers in de mooiste interieurs ter wereld

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.