Cover van AutoWeek

Abonnement

Lees AutoWeek met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van AutoWeek. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
4,61 2,62
per week

Lees AutoWeek en je bent op snelheid met wat er speelt op autogebied. Van leasebak tot luxeauto en van brik tot bolide: AutoWeek barst wekelijks van de tests, rij-impressies, achtergronden en reportages over allerlei gangbare én bijzondere vierwielers. In klare taal blijf je wekelijks op de hoogte van de wereld van mobiliteit en krijg je antwoord op al je autovragen.

Daarom lees je AutoWeek

  • Altijd op de hoogte van wereldwijd autonieuws
  • Uitgebreide proefritten en (duur)tests met nieuwe modellen én occasions
  • Reportages en interviews die je toeren laten oplopen van inspiratie
  • Vermakelijke en leerzame columns
  • Van winterband tot wegenbelasting: AutoWeek maakt alle kosten inzichtelijk

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.