Cover van Trouw

Abonnement

Lees Trouw met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Trouw. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

51,95 28,57
per maand

Omdat het steeds lastiger is om de waarheid te achterhalen, wordt door Trouw al jaren fors geïnvesteerd in onderzoeksjournalistiek. En met succes: keer op keer was het Trouw die misstanden in de politiek, de samenleving of het zakenleven onthulde. En naast het nieuws uit binnen-en buitenland, achtergrondreportages en scherpe columns biedt de krant ook nog verrassende verhalen over het persoonlijke leven.


Nieuw! Uit Andere Media. Met een proefabonnement op Trouw heb je met je account ook onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten: de Volkskrant, het AD, Het Parool, BN DeStem, Brabants Dagblad, het ED, de Gelderlander, de PZC, de Stentor en Tubantia.

Daarom lees je Trouw

  • Het belangrijkste nieuws met feiten, analyses, achtergronden en opinie en debat
  • Katern 'De Verdieping' met religie en filosofie, duurzaamheid en natuur, cultuur en media
  • Verdiepende verhalen en achtergronden
  • Columns van o.a. Stevo Akkerman
  • Elke zaterdag magazine Tijdgeest: over de uitdagingen van het hedendaagse leven
  • Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten via Uit Andere Media

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Het extra abonnement is maandelijks opzegbaar. Na 12 maanden gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Direct na je aanvraag kun je beginnen met digitaal lezen. Wij sturen je een e-mail met je gegevens waarmee je kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De korting vervalt zodra het eerste abonnement is afgelopen. 

Je mag kiezen voor een abonnement op een krant of tijdschrift. Je kunt niet een extra abonnement nemen op de krant of het tijdschrift waarop je al geabonneerd bent. Let op: voor kranten en tijdschriften gelden andere voorwaarden v.w.b. de duur van de korting.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.