Flair

Flair is er voor jou, over jou

Abonnement

Lees Flair voor de helft van de prijs

Word voordelig lid van Flair. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen 50% korting op een extra abonnement.

1 jaar (56 nummers)
8,98 17,95
per maand

Met Flair geniet je wekelijks van interviews met bekende Nederlanders, herkenbare columns van o.a. Kirsten Schilder en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen. In elk nummer vind je reportages over betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Kortom: met Flair voel je je goed!

Daarom lees je Flair

  • Herkenbare en hilarische columns van o.a. Kirsten Schilder
  • Aangrijpende real life verhalen
  • Inspiratie over alles wat je bezighoudt. Van carriére en psyche tot liefde en relaties
  • Meekijken in de huishoudboekjes van lezeressen
  • Binnenkijken bij de leukste interieurs

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je 50% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de 50% korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De 50% korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je 50% korting tot het einde van de looptijd van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.