Cover van Het Parool

Abonnement

Lees Het Parool met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Het Parool. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

46,95 25,82
per maand

Het Parool biedt een onafhankelijk journalistiek geluid vanuit de hoofdstad, de plek waar Nederland en de wereld in elkaar schuiven. Een Amsterdamse krant met een verbindende rol in de stad. Of het nu over de economie gaat of de woningmarkt, de kwaliteit van eten of Ajax. Het Parool schrijft erover met verstand van zaken en zonder enige terughoudendheid.


Nieuw! Uit Andere Media. Met een proefabonnement op Het Parool heb je met je account ook onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten: de Volkskrant, het AD, Trouw, BN DeStem, Brabants Dagblad, het ED, de Gelderlander, de PZC, de Stentor en Tubantia.

Daarom lees je Het Parool

  • Het laatste nieuws uit Amsterdam, binnen- en buitenland
  • Veel aandacht voor sport, kunst en media
  • De verhalen achter het nieuws. Van leven in de stad tot personal finance
  • Verrassende columns van o.a. Paul Vugts en Lale Gül
  • Elke zaterdag PS van de Week: met o.a. de Amsterdamse uitgaansagenda
  • Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten via Uit Andere Media

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Het extra abonnement is maandelijks opzegbaar. Na 12 maanden gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Direct na je aanvraag kun je beginnen met digitaal lezen. Wij sturen je een e-mail met je gegevens waarmee je kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De korting vervalt zodra het eerste abonnement is afgelopen. 

Je mag kiezen voor een abonnement op een krant of tijdschrift. Je kunt niet een extra abonnement nemen op de krant of het tijdschrift waarop je al geabonneerd bent. Let op: voor kranten en tijdschriften gelden andere voorwaarden v.w.b. de duur van de korting.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.