Cover van Veronica Superguide

Abonnement

Lees Veronica Superguide met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Veronica Superguide. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
2,76 1,52
per week

Veronica Superguide is dé expert op het gebied van tv, streaming en film. In elk nummer lees je alles over de nieuwste series, films, spraakmakende interviews, recensies en nog veel méér.

Daarom lees je Veronica Superguide

  • Interviews met BN'ers en internationale sterren
  • Dagelijks kijktips van onze recensenten
  • De tv-vragen van nu beantwoordt door Nationale Kijkcijferfluisteraar Tina Nijkamp
  • Reportages en achtergrondverhalen die ertoe doen
  • Scherpe columns van o.a. Gerard Ekdom

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.