Cover van Tina

Abonnement

Lees Tina met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Tina. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
4,15 2,74
per week

Tina is elke week een feestje om te lezen! In het leukste tijdschrift voor meiden in de leeftijd 8-12 jaar, vind je de grappigste strips, alles over jouw favoriete sterren en de leukste DIY’s. De quizjes, modetips en posters maken het leesfeestje compleet!

Daarom lees je Tina

  • De beste tips over mode, beauty en lekkere recepten uit Tina's Kook Studio
  • Grappige stripverhalen
  • Interviews met je favoriete vips en het laatste sterrennieuws
  • Toffe spelletjes en quizjes om te doen met je bestie(s)
  • Jouw horoscoop: wat staat er deze week voor jou in de sterren?

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.