Cover van Story

Abonnement

Lees Story met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Story. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
4,61 2,62
per week

Story is hét tijdschrift voor liefhebbers van showbizz- en royaltynieuws. Lees elke week spraakmakende onthullingen over bekende Nederlanders, koningshuizen en de internationale jetset. De unieke foto’s geven je een kijkje in het leven van je favoriete BN’ers en de reportages belichten de laatste roddels.

Daarom lees je Story

  • Elke week een kijkje in de levens van sterren
  • De stijl en outfits van BN'ers onder de loep
  • Het laatste royaltynieuws
  • Spraakmakende Hollywoodschandalen
  • Tips over gezondheid, huishouden en recepten

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.