Cover van Margriet Extra

Abonnement

Lees Margriet Extra met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Margriet Extra. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
4,33 2,45
per maand

Margriet Extra biedt je tips en inspiratie voor een gelukkig, gezond en lekker leven. Deze speciale edities staan namelijk volledig in het teken van leuk ouder worden. Je beleeft je gouden jaren gelukkig, geïnspireerd en gezond, met Margriet Extra's deskundig advies en praktische informatie, zinnenprikkelende recepten, verhalen, lifestyle-tips en meer.

Daarom lees je Margriet Extra

  • Voor nét dat beetje extra dat alleen Margriet je biedt
  • Praktische gezondheids- en lifestyletips
  • Advies van experts over liefde en relaties
  • Financiële tips voor extra innerlijke rust
  • Stijlvolle inspriratie voor woning, tuin en balkon

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.