Libelle Bookazine

Maak 1 jaar kennis met Libelle Bookazine voor 1,87

Abonnement

Lees Libelle Bookazine voor de helft van de prijs

Word voordelig lid van Libelle Bookazine. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen 50% korting op een extra abonnement.

1 jaar (13 nummers)
4,- 1,87
per maand

Laat je meeslepen door bijzondere verhalen! Libelle Bookazines zijn complete boeken in de vorm van een tijdschrift en kennen een grote variatie in genres. Libelle Bookazine is een maandelijkse uitgave van de makers van Libelle en zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff en Luitingh-Sijthoff. De mooiste boeken, maar dan wel lekker licht en dus ideaal om mee te nemen!

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je 50% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de 50% korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De 50% korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je 50% korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.