Cover van Libelle Bookazine

Abonnement

Lees Libelle Bookazine met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Libelle Bookazine. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
4,16 2,40
per maand

Libelle Bookazines zijn complete boeken in tijdschriftvorm en dus ideaal om mee te nemen. De boeken zijn zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met uitgeverij Meulenhoff en Luitingh-Sijthoff: bestsellers en onontdekte pareltjes wisselen elkaar af. Boek jij tijd in voor extra Libelle-leestijd?

Daarom lees je Libelle Bookazine

  • Gevarieerd aanbod: bestsellers en onontdekte literaire parels, geselecteerd door kenners
  • Verhalen die je raken
  • Prachtig gedrukt leesplezier voor een zacht prijsje
  • Licht reizen en tóch geen letter literatuur tekortkomen
  • Meepraten over bekende en minder bekende, maar altijd goede boeken

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.