Cover van Katrien

Abonnement

Lees Katrien met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Katrien. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
5,- 3,32
per maand

Het tijdschrift Katrien Duck neemt meiden mee op avontuur in Duckstad! Blijf op de hoogte van de belevenissen van Katrien Duck, haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje en natuurlijk Guus Geluk. Geniet van de hilarische uitstapjes met de Duckstadse Damesclub en haar romantische afspraakjes met Donald!

Daarom lees je Katrien

  • De leukste stripverhalen met de belevenissen van Katrien, haar nichtjes en Donald"
  • Grappige puzzels en quizzen
  • Invulverhalen om met je vriend(in) te doen
  • Katrien's Dagboek
  • Ducks dilemma: wat doe je liever?

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.