Cover van Brocante Living

Abonnement

Lees Brocante Living met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Brocante Living. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
6,66 3,75
per maand

Ben jij gek op de brocante woonstijl? Brocante Living is hét magazine voor iedereen die houdt van nostalgisch en romantisch wonen. In elke editie vind je de mooiste brocante interieurs uit binnen- en buitenland, zelfmaakideeën om thuis mee aan de slag te gaan en tips voor heerlijke brocante-uitjes.

Daarom lees je Brocante Living

  • Binnenkijken bij brocante droomhuizen
  • De leukste brocante winkels geselecteerd door onze stylisten
  • Lezeressen over hun favoriete verzamelobject
  • Wat staat er op de agenda? Leuke brocante uitstapjes
  • Brocante DIY-ideeën

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.