Cover van AutoWeek Classics

Abonnement

Lees AutoWeek Classics met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van AutoWeek Classics. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

1 jaar
6,83 3,90
per maand

AutoWeek Classics is een maandblad met prachtige verhalen over classic cars, youngtimers en klassieke sportscars die in de jaren 60, 70, 80 en 90 het straatbeeld bepaalden. In elk nummer vind je alles over tests, proefritten, bijzondere verhalen en een compleet klassiekersaanbod. Een onmisbaar magazine voor liefhebbers van klassieke auto’s.

Daarom lees je AutoWeek Classics

  • Verrassend nieuws over klassiekers en youngtimers
  • Boeiende reportages over bekende en minder bekende automerken
  • Proefritten van klassiekers: incl.uitgebreid rapport
  • Columns van experts
  • Bijzondere verhalen achter objecten, mensen en gebeurtenissen

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Daarna gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Je behoudt je korting tot het einde van de kortingsperiode van je extra abonnement. Daarna betaal je het reguliere tarief en is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.