Cover van Tubantia

Abonnement

Lees Tubantia met een speciaal abonneevoordeel

Word voordelig lid van Tubantia. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen tot wel 45% korting op een extra abonnement.

47,95 26,37
per maand

Het laatste nieuws uit Twente en de Achterhoek en achtergrondverhalen die je nergens anders leest. De verslaggevers zijn de oren en ogen van de regio en staan midden tussen de mensen. Hierdoor is Tubantia in staat jou het allerbeste regionale nieuws te bezorgen, aangevuld met betrouwbaar (inter)nationaal nieuws, sport en entertainment.


Nieuw! Uit Andere Media. Met een proefabonnement op Tubantia heb je met je account ook onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten: de Volkskrant, het AD, Het Parool, Trouw, BN DeStem, Brabants Dagblad, het ED, de Gelderlander, de PZC en de Stentor.

Daarom lees je Tubantia

  • Nieuws uit binnen- en buitenland, analyses en achtergronden
  • Lokaal, landelijk en internationaal sportnieuws
  • Verrassende columns van o.a. Theo Hakkert
  • Het regionale nieuws uit Twente en de Achterhoek
  • Elke zaterdag magazine Mezza; vol interviews, achtergrondartikelen en inspiratie
  • Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 10 andere kranten via Uit Andere Media

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je tot wel 45% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt het eerste jaar van het extra abonnement. Het extra abonnement is maandelijks opzegbaar. Na 12 maanden gaat het tarief automatisch over naar het op dat moment geldende reguliere tarief.

Direct na je aanvraag kun je beginnen met digitaal lezen. Wij sturen je een e-mail met je gegevens waarmee je kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De korting vervalt zodra het eerste abonnement is afgelopen. 

Je mag kiezen voor een abonnement op een krant of tijdschrift. Je kunt niet een extra abonnement nemen op de krant of het tijdschrift waarop je al geabonneerd bent. Let op: voor kranten en tijdschriften gelden andere voorwaarden v.w.b. de duur van de korting.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.