het ED

Het nieuws uit Brabant en Zuid-Oost Nederland

Abonnement

Lees het ED voor de helft van de prijs

Word voordelig lid van het ED. Abonnees van een andere krant of een tijdschrift van DPG Media ontvangen 50% korting op een extra abonnement.

44,95 22,48
per maand
Maandelijks opzegbaar

Het ED bereikt dagelijks zo'n 500.000 mensen. De makers schrijven niet alleen over de regio Eindhoven, maar ze werken en wonen er ook, kortom zij zíjn de regio. Maar het ED vergeet ook het andere nieuws niet, en biedt een flinke dosis actualiteit en achtergrondinformatie uit binnen- en buitenland, aangevuld met veel aandacht voor sport en entertainment.

Daarom lees je het ED

  • Nieuws uit binnen- en buitenland, analyses en achtergronden
  • Lokaal, landelijk en internationaal sportnieuws
  • Verrassende columns van o.a. Jos Kessels
  • Het regionale nieuws uit Brabant en Zuid-Oost Nederland
  • Elke zaterdag magazine Mezza; vol interviews, achtergrondartikelen en inspiratie

Veelgestelde vragen

Als je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant van DPG Media (m.u.v. proefabonnementen) krijg je 50% korting op een andere titel van DPG Media. Dit aanbod is persoonlijk en alleen geldig op je eigen adres. Je kunt de 50% korting dus niet overdragen aan iemand die niet op hetzelfde adres woont.

De korting geldt zolang je eerste abonnement loopt en is maandelijks opzegbaar. 

Direct na je aanvraag kun je beginnen met digitaal lezen. Wij sturen je een e-mail met je gegevens waarmee je kunt inloggen. Heb je (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvang je deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien je zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

De 50% korting vervalt zodra het eerste abonnement is afgelopen. 

Je mag kiezen voor een abonnement op een krant of tijdschrift. Je kunt niet een extra abonnement nemen op de krant of het tijdschrift waarop je al geabonneerd bent. Let op: voor kranten en tijdschriften gelden andere voorwaarden v.w.b. de duur van de korting.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.